Beheerdersduo

Als beheerdersduo zijn jullie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de coördinatie van de dagelijkse op het Scoutcentrum en de Scoutshop. Als beheerders zijn jullie het gezicht van Scoutcentrum Buitenzorg voor gasten, vrijwilligers, leveranciers en externe partijen. Jullie maken samen met het beheerteam plannen en beleidsvoorstellen voor het Scoutcentrum en zijn de drijvende kracht achter de uitvoering hiervan. Jullie zorgen er samen met de penningmeesters voor dat het Scoutcentrum financieel gezond is en blijft. Dit alles hoeven jullie niet alleen te doen. Jullie werken samen met het beheerteam en alle andere vrijwilligers van Buitenzorg om het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Jullie ondersteunen de teamcoördinatoren zodat iedereen goed weet wat zijn taken inhouden en daarop ingewerkt en waar nodig opgeleid wordt. Als duo ben je ongeveer 30 tot 40 uur per week bezig met de werkzaamheden, in een flexibel patroon. De aanstelling is voor maximaal 3 perioden van 3 jaar.

Je bagage

Jullie kennen Scouting, hebben een gastvrije houding en durven dit avontuur aan te gaan. Jullie bezitten goede organisatorische, communicatieve en leiderschapsvaardigheden. Denken in oplossingen in plaats van problemen is een tweede natuur. Jullie zijn hands on en willen de handen uit te mouwen steken om van deze uitdaging een succes te maken. Jullie zijn bereid naar Buitenzorg te verhuizen en zijn uiteraard bereidt een geldige VOG te overleggen.

En je beloning?

Een leuke vrijwillige functie in een gezellig team, met enthousiaste teamleden op een prachtig kampeerterrein in het midden van het land. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren krijg je beschikking over de beheerderswoning op het terrein. Je mag in deze woning wonen zonder hiervoor huur te betalen, hiervoor wordt een overeenkomst opgesteld. Lijkt het je leuk om, samen met je partner op het terrein van Buitenzorg in Baarn te wonen en samen met je team verantwoordelijk te zijn voor het beheer en de exploitatie, dan zijn jullie wellicht het juiste duo om de nieuwe beheerders te worden van Scoutcentrum Buitenzorg.

Solliciteren en informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je het functieprofiel bekijken. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Patricia Stringer-Gordebeke, lid beheerteam Buitenzorg, via mail. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mieke de Vries, HRM labelterreinen, via mail of 06-49852933.

Enthousiast? Dan maken we graag kennis met je middels een brief, filmpje, vlog, of iets anders in combinatie met je CV. Je kunt deze insturen tot 21 januari 2024 naar mieke143@hetnet.nl.

De gesprekken vinden in week 6 of 7 in 2024 plaats.

Kampstaf

Is scouting jouw passie? En houd je van het buitenleven? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat bijdraagt aan onvergetelijke ervaringen voor scouts van alle leeftijden? Dan is dit jouw kans!

Als kampstaf ben je gastheer/gastvrouw op het terrein van het scoutingcentrum in de weekenden en vakanties. Je werkt samen met de vaste beheerders en een enthousiast team van vrijwilligers. Je ontvangt onze gasten met open armen, maakt ze wegwijs op ons terrein en pakt alledaagse werkzaamheden op. We zoeken gemotiveerde individuen met ervaring in scouting, goede communicatieve vaardigheden en een aanpakkersmentaliteit. Ben je 18 +, durf je elke uitdaging aan en ben je graag in de bossen?

Meld je aan via buitenzorgavontuurlijk@gmail.com en wij nodigen je uit dan voor een gesprek op ons terrein.

Kom bij ons en help alle scouts en andere gasten onvergetelijke ervaringen te beleven op ons scoutcentrum!

Pr-medewerker

Ben jij een enthousiaste en creatieve pr-medewerker die graag socialmedia inzet om scouting te promoten? Wil jij je inzetten voor een goed doel en deel uitmaken van een gezellig team van vrijwilligers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Scoutcentrum Buitenzorg, een prachtige locatie voor kamperen, outdooractiviteiten en evenementen. Wij willen onze naamsbekendheid vergroten en meer bezoekers trekken via social media. Daarom zoeken wij een pr-medewerker die ons kan helpen met het bedenken en uitvoeren van een socialmedia strategie.

Als pr-medewerker social media ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze Facebook en Instagram accounts. Je bedenkt leuke en originele posts, reageert op reacties en vragen, en analyseert de resultaten. Je werkt samen met andere vrijwilligers van Buitenzorg, zoals de beheerder, de pr-commissie en nieuwbouwteam. Je hebt regelmatig contact met de Pr-coördinator en rapporteert over de voortgang en de effectiviteit van de socialmedia campagne.

Wat vragen wij van jou?

- Je hebt affiniteit met scouting en de doelgroep van het scoutcentrum

- Je hebt ervaring met het gebruik van social media voor pr doeleinden

- Je hebt een vlotte pen en een goed gevoel voor taal en beeld