Scoutcentrum Buitenzorg is een kampeerterrein bestemd voor Scoutinggroepen. Ook basisscholen zijn van harte welkom (van maandag tot en met vrijdagmiddag).

Kamperen en bivakkeren op velden en in gebouwen is vrijwel altijd mogelijk met uitzondering van de maanden december en januari, dan is Buitenzorg gesloten voor het jaarlijkse groot onderhoud.

Op de pagina van de online reserveringen kun je de beschikbaarheid van de gebouwen bekijken. De beschikbaarheid van het kampeerterrein wordt niet weergegeven. Hier is over het algemeen nog wel plek. Op de momenten dat het kampeerterrein helemaal bezet is, wordt dit apart weergegeven. Het beschikbaarheidsschema wordt regelmatig ververst, maar het kan zijn dat in de tussentijd een andere groep ook een aanvraag heeft gedaan. Lees voor je een aanvraag doet de betalingsvoorwaarden goed door.

De tarieven voor kamperen en in de gebouwen zijn verschillend, en voor gebouwen rekenen we met een minimaal aantal personen. De tarieven voor zowel leden van Scouting Nederland, als voor niet-leden staan op de pagina tarieven.

Reserveren kan online via de optie online reserveren. Voor het inloggen gebruik je je inloggegevens die je op de www.scouting.nl website gebruikt. Indien je geen lid bent, dien je eerst je NAW-gegevens in te vullen.