Scoutcentrum Buitenzorg is eigendom van Scouting Nederland en sinds 1949 een kampeerterrein. Een enthousiast team van 75 vrijwilligers is verantwoordelijk voor het verblijf van onze gasten en het beheer van de gebouwen en het terrein. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat het terrein en de gebouwen in optimale staat verkeren en dat de gasten een goede tijd hebben. Zij werken er aan dat het terrein nu en in de toekomst een prachtige plaats biedt voor Scouts om te kamperen.

Deze groep vrijwilligers bestaat uit verschillende teams met elk hun eigen deskundigheid en eigen verantwoordelijkheden. Op Buitenzorg zijn deze teams actief: Team Kampstaf, Team Bos en Techniek, Team ScoutShop, Team Programma, Team ICT & Team Communicatie.

 

Heb jij ook zin in Buitenzorg?

Graag komen we je met je in gesprek om over wat je kan doen op Buitenzorg en wat wij je kunnen bieden.

Stuur daarom je naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: buitenzorgavontuurlijk@gmail.com, we nemen dan contact met je op.

Kan je niet wachten?

Je bent altijd welkom op ons terrein om rond te kijken, de sfeer te proeven en om in contact te komen met onze staf die je graag meer vertelt over wat er allemaal gedaan kan worden op Buitenzorg.