Klimbos

Prijs: vanaf €16,25

Leeftijd:  Scouts, Explorers

Duur:  3 uur

Op loopafstand, aan de Hoge Vuurseweg 9, bevindt zich Klimbos Gooi Eemland. Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is wat je noemt een majestueus klimbos. Hier vind je maar liefst 10 verschillende klimavonturen en circa 85 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 22,5 meter. Een bezoek aan het Klimbos duurt ongeveer 3 uur, (effectieve klimtijd is 2 uur)

Voor info: https://klimbos.nl/klimbos-gooi-eemland/

Extra info per 1 juli 2021

Via Buitenzorg, kun je gebruik maken van een kortingsregeling. Je betaalt dan €16,25 p.p. Dit kun je reserveren via Scoutcentrum Buitenzorg. In principe zijn er plaatsen beschikbaar tijdens de zomervakantie voor scouts op donderdagmorgen om 09.40 uur. Omdat het dit jaar kort van te voren is dat bekend is geworden dat zowel het Scoutcentrum als het Klimbos open zijn, kunnen we vanaf Buitenzorg contact leggen met het Klimbos om te bekijken wat de mogelijkheden voor die kampweek zijn.

Je kunt je aanvraag met de volgende gegevens sturen naar

Naam groep:

Contact persoon: